Auto huren Curacao

Ga je binnenkort op vakantie naar Curaçao? Dan mag het verkennen van het prachtige eiland met de auto niet ontbreken op het lijstje. Met de auto ontdek je alle mooie plekjes die Curaçao te bieden heeft. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Voor een auto huren op Curaçao ben je bij ons aan het goede adres! Wij zorgen er zelfs gratis voor dat de huurauto klaarstaat bij het vliegveld.

Lees wat onze klanten zeggen

Verschillende soorten auto’s beschikbaar

We hebben voor ieder wat wils beschikbaar, variërend van budgetauto’s (vanaf slechts € 14,- per dag) tot Jeep Cabrio’s (vanaf slechts € 50,- per dag). Daarnaast zijn bijna alle auto’s voorzien van airco. Als extra mogelijkheid heb je de keuze voor een TomTom, een all-risk verzekering of een verzekerde extra bestuurder, zodat jij en je partner beiden verzekerd kunnen autorijden op het prachtige Curaçao. Iedere auto beschikt over een duidelijke landkaart en indien gewenst zijn er kinderzitjes beschikbaar.

Auto Curacao huren 1 Auto Curacao huren 2 Auto Curacao huren 3

Bekijk alle auto’s

Wij brengen en halen je gehuurde auto gratis

Om het je nog makkelijker te maken zorgen wij dat er gratis een auto op de gewenste locatie staat wanneer je vakantie begint. Daarnaast halen wij je kosteloos op vanaf het vliegveld Hato en brengen wij je naar de gehuurde auto. Wanneer je vakantie eindigt halen we de gehuurde auto op zodat je maximaal van de laatste vakantiedag kan genieten!

Hoe een auto huren op Curacao

Je kan gemakkelijk via onze website de beschikbare auto’s bekijken via ‘Onze auto’s’. Hier zie je naast de beschikbare auto’s een rekenvoorbeeld, zodat je heel snel kan berekenen wat de huur van een auto kost. Laat je verbazen door de scherpe tarieven. Vervolgens kan je een auto ‘reserveren’. Je vult vast je gegevens in, zodat er bij eventuele huur weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met je op om de reservering indien gewenst te bevestigen. Je zit bij een reservering nergens aan vast en bent niet verplicht tot betalen.

Reserveer nu een auto

2 gedachten over “Auto huren Curacao

 1. Beste,

  Ik wil graag met een mede stagiair een auto huren aangezien ik tot 6 juli op het eiland verblijf. Wij lopen beide stage bij de Marine. Kunnen jullie mij iets vertellen over de kosten en beschikbaarheid?

  Vriendelijke groet,
  Jelle Bierema

  1. Beste Jelle,
   Bedankt voor je bericht. We hebben helaas helemaal geen auto meer beschikbaar voor de gewenste periode.
   MvG
   Marc en Mascha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *