Autohuur Curacao

Ga je binnenkort op vakantie naar Curaçao? Dan is het huren van een auto een goed idee. Met de auto kan je het hele eiland makkelijk verkennen om op die manier niets te missen van het prachtige Curaçao. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Wij hebben voor ieder budget een passende huurauto. Voor goede en betaalbare autohuur op Curaçao ben je bij ons aan het goede adres!

Lees wat onze klanten zeggen

Verschillende soorten auto’s te huur

We hebben voor ieder wat wils beschikbaar, variërend van budgetauto’s (vanaf slechts € 14,- per dag) tot Jeep Cabrio’s (vanaf slechts € 50,- per dag). Daarnaast zijn bijna alle auto’s voorzien van airco. Daarnaast heb je de keuze voor een TomTom, een all-risk verzekering of een verzekerde extra bestuurder, zodat jij en je partner beide verzekerd kunnen autorijden op het prachtige Curaçao. Elke auto beschikt over een duidelijke landkaart en indien gewenst zijn er kinderzitjes beschikbaar.

samurai1000 compact1000 tahoe300

Bekijk alle auto’s

Wij brengen en halen je gehuurde auto gratis

Een auto huren op Curaçao is handig, maar het is natuurlijk nog handiger als de auto alvast klaarstaat bij het vliegveld als je arriveert. Wij zorgen er gratis voor dat je auto op de gewenste locatie staat wanneer je vakantie begint. Ook is het mogelijk dat wij je kosteloos van het vliegveld Hato halen en naar je huurauto brengen.  Wanneer je vakantie eindigt halen we de gehuurde auto op zodat je maximaal van de laatste vakantiedag kunt genieten!

Hoe werkt autohuur op Curacao

Je kan gemakkelijk via onze website de beschikbare auto’s bekijken via ‘Onze auto’s’. Hier zie je naast de beschikbare auto’s een rekenvoorbeeld, zodat je heel snel kan berekenen wat de huur van een auto je kost. Vervolgens kan je een auto ‘reserveren’. Je vult vast je gegevens in, zodat er bij eventuele huur weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden. Op deze manier kan je eerder genieten van je huurauto en het mooie eiland. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met je op om de reservering indien gewenst te bevestigen. Je zit bij een reservering nergens aan vast en bent niet verplicht tot betalen. Laat je verbazen door de scherpe tarieven.

Reserveer nu een auto