Beoordelingen

Delen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 124 reviews
by Miquel Nijman on Auto huren op Curacao
Top!

Afgelopen september voor 4 dagen een auto gehuurd. De budget auto was helaas niet meer beschikbaar dus werd ons de compact auto aangeraden. Deze hebben wij vervolgens gehuurd voor een prima prijs!Zeer fijne Kia Picanto gereden. Het was een automaat waar ik in 2 seconden aan gewend was en heerlijk mee heb rondgetoured.Voor we de auto meenamen werd er een rapport opgemaakt van de al bestaande schade (die er haast niet was btw). Kleine uitleg gehad van Steef over het gebruik van de auto en het tanken op Curacao en we konden op weg!Het ophalen en inleveren van de auto ging ook prima, wij werden bij ons resort opgehaald en afgezet.De huurprijs hebben wij contant (in NAF) voldaan en de borg per creditcard.Het contact verliep via email, wat overigens prima verliep. Snel en concreet antwoord op elke email ontvangen.Kortom, prima auto's en prima service!

by Linda Stellinga on Auto huren op Curacao
Prima!

In maart van dit jaar (2017) voor ruim twee weken een zeer ruime kia sportage gehuurd dit in verband met de vele duikspullen die we bij ons hadden. Super service en een prima auto! Ik heb zojuist weer een aanvraag gedaan voor een auto omdat we in 2018 weer twee weken naar Curacao komen.

by Sandra Groen on Auto huren op Curacao
Doen!

Voor 3 weken een ruime huyndai accent gehuurd voor een zeer goede prijs. De auto's zijn niet nieuw maar technisch prima in orde en de service is ook goed. Voor een goede prijs een "autohurenop curacao".....ik zeg, doen!

by Hans Linckens on Auto huren op Curacao
Juni 2017

Aanrader! We verbleven begin juni twee weken op Curacao. De gereserveerde auto werd voor ons appartementje afgeleverd en op het afgesproken tijdstip weer opgehaald. We hadden een Honda Jeep in goede conditie en hebben alle plekjes op de Westpunt bezocht. Bedankt Marc en Marscha, wordt vervolgd.

by Jan en Els on Auto huren op Curacao
Goed geregeld

Twee weken auto gehuurd (Hyundai I10) alles prima voor elkaar van begin tot eind.

Goede service tegen scherpe prijsDe afgelopen 2 weken een budget auto gehuurd via autohurenopcurao.nl. Mailcontact ging snel afspraken werden duidelijk gecommuniceerd en de service om een taxi te regelen voor zowel heen als terug naar het vliegveld was voor ons een perfecte oplossing. Auto werd op de afgesproken tijd gebracht en we konden de laatste dag de auto tot aan het einde van die dag gebruiken omdat wij pas laat vertrokken. Kortom prijs, betrouwbaarheid en service goed geregeld maar reserveer wel op tijd !

by Mart en Marjo on Auto huren op Curacao

Een kia rio automaat gehuurd voor drie weken.In de tweede week ging deze stuk,gebeld naar Mascha en binnen een half uur stond Marc met een vervangende grotere kia sportage gekregen,TOP.Haal en brengservice is ook perfect.Volgend jaar weer bij jullie een auto huren.Dank jullie wel.

by Jan en Astrid Westein on Auto huren op Curacao
Uitstekende service

Wij hebben 2 keer een maand een budget auto gehuurd.Uitstekende auto's voor de betaalde prijs.Hele goede service en vriendelijke mensen. Marc en Mascha staan altijd voor je klaar👍Leuk contact. Als er een vraag is, krijg je snel een reactie.Kortom een aanrader!!!

Uitstekende service!

Wij hebben voor 2 weken de Chevrolet Tahoe gehuurd die gezien het soms erg slechte wegdek super comfortabel was!Alle gemaakte afspraken inclusief de taxi service van en naar het vliegveld werden keurig en klantvriendelijk geregeld door Marc en SteefGoede ervaring bij dit prima verhuur bedrijf!!!

Top

Wat wil je nog meer: korte reactietijden, scherpe afspraken en flexibiliteit qua aflever- en ophaaltijden. En een topautootje in goede conditie voor een erg fijne prijs. Aanrader dus!

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»