Beoordelingen

Delen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 127 reviews
Goed opgelost

Prima service! Eerste auto had wat problemen met de airco. Kreeg direct een andere auto. Echt aan te raden, geen super nieuwe auto, maar je komt goed van A naar B.

by Ronald kok on Auto huren op Curacao
Waanzinnige service

Suzuki Swift gehuurd. Prima auto. Vervoer naar auto was op tijd. Snelle service.Na terugbrengen auto wederom alles perfect. Peter kwam zelfs nog speciaal op zijn vrije muddag de villa sleutel terugbrengen die ik per ongeluk in de auto had lstrn liggen.

by Paul de Groot on Auto huren op Curacao
Helemaal goed!

Voordat we in oktober naar Curaçao op vakantie gingen, heb ik gezocht naar het huren van een auto. Via ons resort of de reisorganisatie vond ik ze nogal prijzig. Uitgekomen bij autohurenopcuraçao.nl. Het mailcontact verliep direct erg prettig. Snel antwoord op je vragen.De budget auto's waren niet meer beschikbaar, vandaar een economic auto, een Hyundai I10 automaat. Afgeleverd bij ons resort, met uitleg erbij van Steef over het rijden op het eiland, het gebruik van de auto en het tanken.Heerlijk 7 dagen rondgetoerd en alles bekeken. De auto weer ingeleverd, ging erg soepel en keurig teruggebracht naar ons resort.Wij hadden de auto allrisk verzekert, het eigen risico niet afgekocht. Als je een beetje oplet en voorzichtig bent dan gaat het prima.Kortom: Volgende keer weer! Een aanrader om hier te huren.

by Miquel Nijman on Auto huren op Curacao
Top!

Afgelopen september voor 4 dagen een auto gehuurd. De budget auto was helaas niet meer beschikbaar dus werd ons de compact auto aangeraden. Deze hebben wij vervolgens gehuurd voor een prima prijs!Zeer fijne Kia Picanto gereden. Het was een automaat waar ik in 2 seconden aan gewend was en heerlijk mee heb rondgetoured.Voor we de auto meenamen werd er een rapport opgemaakt van de al bestaande schade (die er haast niet was btw). Kleine uitleg gehad van Steef over het gebruik van de auto en het tanken op Curacao en we konden op weg!Het ophalen en inleveren van de auto ging ook prima, wij werden bij ons resort opgehaald en afgezet.De huurprijs hebben wij contant (in NAF) voldaan en de borg per creditcard.Het contact verliep via email, wat overigens prima verliep. Snel en concreet antwoord op elke email ontvangen.Kortom, prima auto's en prima service!

by Linda Stellinga on Auto huren op Curacao
Prima!

In maart van dit jaar (2017) voor ruim twee weken een zeer ruime kia sportage gehuurd dit in verband met de vele duikspullen die we bij ons hadden. Super service en een prima auto! Ik heb zojuist weer een aanvraag gedaan voor een auto omdat we in 2018 weer twee weken naar Curacao komen.

by Sandra Groen on Auto huren op Curacao
Doen!

Voor 3 weken een ruime huyndai accent gehuurd voor een zeer goede prijs. De auto's zijn niet nieuw maar technisch prima in orde en de service is ook goed. Voor een goede prijs een "autohurenop curacao".....ik zeg, doen!

by Hans Linckens on Auto huren op Curacao
Juni 2017

Aanrader! We verbleven begin juni twee weken op Curacao. De gereserveerde auto werd voor ons appartementje afgeleverd en op het afgesproken tijdstip weer opgehaald. We hadden een Honda Jeep in goede conditie en hebben alle plekjes op de Westpunt bezocht. Bedankt Marc en Marscha, wordt vervolgd.

by Jan en Els on Auto huren op Curacao
Goed geregeld

Twee weken auto gehuurd (Hyundai I10) alles prima voor elkaar van begin tot eind.

Goede service tegen scherpe prijsDe afgelopen 2 weken een budget auto gehuurd via autohurenopcurao.nl. Mailcontact ging snel afspraken werden duidelijk gecommuniceerd en de service om een taxi te regelen voor zowel heen als terug naar het vliegveld was voor ons een perfecte oplossing. Auto werd op de afgesproken tijd gebracht en we konden de laatste dag de auto tot aan het einde van die dag gebruiken omdat wij pas laat vertrokken. Kortom prijs, betrouwbaarheid en service goed geregeld maar reserveer wel op tijd !

by Mart en Marjo on Auto huren op Curacao

Een kia rio automaat gehuurd voor drie weken.In de tweede week ging deze stuk,gebeld naar Mascha en binnen een half uur stond Marc met een vervangende grotere kia sportage gekregen,TOP.Haal en brengservice is ook perfect.Volgend jaar weer bij jullie een auto huren.Dank jullie wel.

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»