Curacao auto huren

Gaat u binnenkort op vakantie – of wat voor reden dan ook – naar Curacao? Dan mag het huren van een auto niet op uw verlanglijstje ontbreken. Met de auto kunt u het hele eiland gemakkelijk verkennen om op die manier niets te missen van het prachtige Curacao. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Voor op Curacao een auto huren bent u bij ons aan het goede adres!

Lees wat onze klanten zeggen

Verschillende soorten auto’s beschikbaar

We hebben voor ieder budget een auto beschikbaar, variërend van budgetauto’s (vanaf slechts € 14,- per dag) tot Jeep Cabrio’s (vanaf slechts € 50,- per dag). Daarnaast zijn bijna alle auto’s voorzien van airco. Als extra mogelijkheid heeft u de keuze voor een TomTom, een all-risk verzekering of een verzekerde extra bestuurder, zodat u en uw partner beiden verzekerd kunnen autorijden op het prachtige Curacao. Elke auto beschikt sowieso over een duidelijke landkaart en indien gewenst zijn er kinderzitjes beschikbaar.

samurai1000 compact1000 tahoe300

Bekijk alle auto’s

Wij brengen en halen uw gehuurde auto gratis

Op Curacao een auto huren is handig, maar het is natuurlijk nog handiger als de auto alvast klaarstaat bij het vliegveld als u aankomt. Wij zorgen er gratis voor dat uw auto op de gewenste locatie staat wanneer uw vakantie begint of wij halen u kosteloos van het vliegveld Hato en brengen u naar de gehuurde auto. Wanneer uw vakantie eindigt halen we de gehuurde auto op zodat u maximaal van uw laatste vakantiedag kunt genieten!

Hoe op Curacao een auto huren

U kunt via onze website de beschikbare auto’s bekijken via ‘Onze auto’s’. Hier ziet u naast de beschikbare auto’s een rekenvoorbeeld, zodat u heel snel kunt berekenen wat de huur van een auto bedraagt. Laat u verbazen door de scherpe tarieven. Vervolgens kunt u een auto ‘Reserveren’. U vult vast uw gegevens in, zodat bij eventuele huur er weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met u op om de reservering indien gewenst te bevestigen. U zit bij een reservering nergens aan vast en bent niet verplicht tot betalen.

Reserveer nu een auto

Delen